Oon ehkä pahin takinkääntäjä ikinä. Uskottuani parin vuoden ajan maailman muuttuvan täydelliseksi paratiisisiksi löydän tosi vapauttavia ajatuksia jostain IHAN MUUALTA (sori, en laita lähdetietoja ,)


1. Älä jaa mielipiteitä tai neuvoja ellei sinulta niitä pyydetä.

2. Älä kerro huoliasi muille ellet ole varma, että he haluavat kuulla niistä.

3. Ollessasi toisen asumuksessa, osoita hänelle kunnioitusta tai älä mene sinne.

4. Jos vieras asumuksessasi ärsyttää sinua, kohtele häntä julmasti ja armottomasti. (tai ehkei vaan tarvii kutsua toiste?)

5. Älä tee seksuaalisia lähestymisyrityksiä ellet saa parittelukutsua.

6. Älä ota sitä, mikä ei sinulle kuulu, ellei se ole toiselle taakka, josta hän selkeästi tahtoo tulla vapautetuksi.

(7. Tunnusta magian voima, jos olet käyttänyt sitä saadaksesi haluamasi. Jos kiellät magian voiman kutsuttuasi sitä onnistuneesti, menetät kaiken saamasi.)

8. Älä valita mistään, minkä ei tarvitse olla sinun asiasi.

9. Älä vahingoita pikkulapsia.

10. Älä tapa ei-ihmis-eläimiä muutoin kuin hyökkäyksen kohteeksi joutuessasi tai ravinnoksesi.

11. Liikkuessasi puolueettomalla maaperällä, älä häiritse ketään. Jos joku häiritsee sinua, pyydä häntä lopettamaan. Ellei hän lopeta, tuhoa hänet. (hmm tai aina voi vaan mennä poiskin, mut totta on et maailmassa on paljon idiootteja ja kusipäitä eikä kaikille tarvii olla kiva 24/7)

Joo en haluu hyppiä ääripäästä toiseen mutta jotenkin tuntuu väkivaltaiselta koittaa muokata itsestä jatkuvasti jotain tosi ihastuttavaa ja miellyttävää ja aina valita oikein vaikka se sotisi luonnollisia taipumuksia vastaan... Mä haluun olla uskollinen itselleni ja pyrkiä tulemaan mahdollisimman aidoksi itsekseni ilman mitään teeskentelyä ja jos se tarkoittaa etten oo läheskään niin kiva kun oon aina halunnut olla niin eiköhän ainakin hymytauti parane... Tottakai vastuu omista teoista on kannettava ja kannattaa miettiä nenäänsä pidemmälle mitä tekee, mutta niin kauan kun ei oo takeita jumalasta miksi en itse loisi itsestäni ja ympäristöstäni juuri sitä mitä haluan ja mihin rahkeet riittää?