Varjolukupiirin yhteisen blogin (http://www.mimo.vuodatus.net/) pitäminen taisi lopulta jäädä ideatasolle, sinne kun ei kukaan muu mitään kirjoitellut ja itsekin olen keskittynyt vain tämän oman blogini pitämiseen... Siksi lieneekin hyvä hetki uudelle linjaukselle! Kollektiivisen toiminnan osoituttua neuvostoliittolaisen tehokkaaksi tein juuri varjovallankaappauksen: meet the dictator!

Silmäteräni Suodatin täyttää huomenna kokonaiset puoli vuotta! Ryömiminen on sujunut taaperoikäisen innolla & blogin ominta muotoa olen hakenut laidasta laitaan hapuillen aforismeista esseisiin ja henkilökohtaisesta analyyttiseen. Ajattelin nyt kuitenkin jäsentää seuraavanlaisen jaon: jatkossa Suodatin keskittyy tuokiokuviin ja omiin pohdintoihini kun taas Varjon puolelle siirtyvät kirjallisuusesseet ja analyyttisempi lukukokemusten purku. Varjon ydinajatuksena säilyy edelleen lukupiirin äänenkannattelu: kirjoitan jotain kulloisestakin kirjastamme ja tapaamisestamme. Ja kommentointinappuloilla voivat muutkin tuoda ajatuksiaan kuuluviin :) Sama pätee myös Suodattimeen, feel free to comment... 
Jonkinasteisesta kiinnostuksesta viestinevät toki kasvottomat kävijäluvutkin, mutta palautteeksi ei luvuista silti ole.

Ainakin toistaiseksi jatkan vielä Suodattimen julkaisua kahden väylän kautta. Siinäpä tulee sitten back up'it kätsästi samalla... Kommentteja saatan kopsata sivujen kesken jotta pysyvät identtisinä - jos jaksan.

Tällaisia käytännön jorinoita tällä kertaa...